úterý 12. ledna 2016

Vychází...

 
 
LEDEN 2016
 
 


 
 
Knižní novinky, na které se těším a jsou na mém nákupním seznamu:





Rebecca Donovanová
Sotva dýchám
Série: Dech (2. díl)


Anotace:


Emma dostala šanci žít a podařilo se jí dostat z pekla, které dennodenně zažívala se svojí tetou. Pomalu se vzpamatovává ze strašného traumatu a zkouší žít bez strachu. Každou noc je však pronásledují strašidelné sny.

 Po čase stráveném v domě Sáry se rozhodne přestěhovat ke své matce. Emina dobrota a víra v lidi jí dlouho brání uvědomit si pravdu o svých blízkých. To, že ani život s vlastní matkou Emmě nedodá pocit štěstí a pokoje, po kterém celý život touží, jí trápí a noří se stále hlouběji do ponurých zákoutí svojí duše. O jejím tajemství už ví celý Weslyn, navíc s matkou po boku jí čekají další nepříjemné situace. Modřiny sice zmizely, ale jizvy se nezahojí.

 Budou Evan a Sára stačit na to, aby si Emma uvědomila, že i ona si zaslouží šťastný život? Co všechno si ještě bude muset vytrpět, než bude opravdu šťastná? A podaří se jí vůbec někdy pokojně spát, bez nočních můr?





Gail McHughová
Nečekaná touha
Série: Collide (2. díl)


Anotace:


Emily Cooperová je připravená všechno riskovat kvůli tomu, aby byla s mužem, který pronásleduje její myšlenky i sny od prvního osudného dne, kdy se potkali. Zbývá jí jen držet se naděje, že ji Gavin Blake stále chce.

 Gavin, který si hojí raněné srdce, se stáhl ze společnosti a uzavřel se do sebezničujícího, utlumujícího světa. Ačkoli Emily není zvyklá být ve vztahu silnější z obou osobností, musí teď najít odvahu a sebedůvěru, aby za jejich lásku bojovala a přivedla Gavina zpátky – i kdyby se přitom ztratila ve vše pohlcující, vzrušující vášni.

 Pokračování úspěšné knihy Nečekané setkání od bestsellerové autorky New York Times.





Kristy Brombergová
Rychle a nespoutaně
Série: Rychle (3. díl)


Anotace:


Kolem Rylee a Coltona se všechno hroutí a jejich vztah je podroben několika těžkým zkouškám. Najdou v sobě sílu bojovat o to jediné, bez čeho nedokážou žít – jeden o druhého?

 V posledním díle milostné série Kristy Brombergová plnými hrstmi dávkuje sex, vášeň i napětí. Třetí díl začíná dramatickými okamžiky Coltonovy havárie na závodní dráze. A i když Colton jako zázrakem přežije, Rylee se obává následků, jež by se mohly promítnout na jejich křehkém vztahu, který tak dlouho pracně slepovali. Coltonova zranění jsou vážná, ale daleko větší muka se odehrávají v jeho duši. Rylee tak s hrůzou sleduje jeho boj s démony minulosti.

 Když už se zdá, že jejich vztah přeci jen dojde naplnění, osud znovu zasáhne nečekanou silou. Příběh Coltona a Rylee nabere dramatický spád a stává se přímo thrillerem, ve kterém jde doslova o život. A právě v takových vypjatých okamžicích, kdy si člověk sáhne až na dno a skutečně pozná sám sebe, se nezkrotný bouřlivák Colton a nesmírně obětavá Rylee musí rozhodnout, co dál.




Knižní novinky, které mě dále zaujaly:
 
 
 

 
Chloe Neill
Až do dna
Série: Upíři z Chicaga (5. díl)
 
 
 
Anotace:
 
 
Nad Cadoganským Domem se stahují mračna a nedávno přeměněná upírka Merit netuší, zda se jedná o temnotu před svítáním, či o klid před bouří.
Samotné město je zmítáno nepokoji kvůli paranormálním obyvatelům a stát vyhrožuje, že schválí zákon o povinné registraci nadpřirozených. Od chvíle, kdy upíři vystoupili na veřejnost, nebyla ještě nikdy situace tak vyhrocená. Kéž by se mohli na chvíli někam uklidit, aby lidé přestali panikařit.

 A co čert neche, voda v Michiganském jezeře náhle zčerná a teprve teď začne jít pořádně do tuhého. Nová starostka Chicaga vytrvale tvrdí, že má vše pevně v rukou, ale Merit ví, že samou podstatu přírody dokáže změnit jen kouzlo vzešlé z té nejtemnější magie. Bude se muset obrátit na staré i nové přátele, aby zjistila, kdo za tím stojí, a zastavila ho dřív, než bude pro lidi i upíry pozdě.
 
  
 






2 komentáře:

  1. Díky! Miluju články o knihách, které začínají slovem vychází, pak hned vím, na co se těšit :D :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, moje peněženka už tak nadšená není :-) Brzo přidám další nadcházející měsíce, je z čeho vybírat!

      Vymazat