neděle 13. března 2016

Vychází...

 
BŘEZEN 2016
 
 




Knižní novinky, na které se těším a jsou na mém nákupním seznamu:
 
 
 
 
 
 
Laurelin Paigeová
Závislá na tobě
Série: Fixed - 1. díl
 
 
 
Anotace:
 
Alayna má budoucnost pevně naplánovanou. S vysokoškolským diplomem v hrsti už nebude muset dělat barmanku v nočním klubu a hlavně se vyhne pokušení propadnout některému z pohledných mužů, co sem chodí. Alayně se totiž láska pokaždé vymkne z ruky, a ta poslední dokonce vyústila v obvinění ze stalkingu. Když k jejímu baru zamíří Hudson Pierce a je jasné, že jeho jediným cílem je dostat ji do své postele, Alaynu ani nenapadne mu to dovolit. Pak jí ale Hudson nabídne pozici, kterou nedokáže odmítnout, a jeho smyslná blízkost a neskrývaná touha jsou najednou víc, než dokáže zvládnout.




Další knižní novinky:
 
 
 
 
Chloe Neill
Mrazivé kousnutí
Série: Upíři z Chicaga - 6. díl
 
 
 
Anotace:
 
Osmadvacetiletá Merit, před časem proti své vůli proměněná v upíra, si našla cestu do temných kruhů chicagského upířího podsvětí, kde zjistila, že nadpřirozených je daleko víc, než kolik se zdálo – a více, než kolik si veřejnost kdy dokázala představit. Některá tajemství však nebylo možné dál šířit – jak mezi lidmi, tak mezi paranormály.
Nyní je Merit na lovu a řítí se po drsném americkém Středozápadě v honbě za zvlčilou nadpřirozenou, která chce za každou cenu ukrást starodávný artefakt, jenž by mohl na světě rozpoutat katastrofální zlo.

 Sama Merit je však rovněž pronásledována. Nepřítel z Chicaga jde po jejích stopách, a nic mu nezabrání v tom, aby magický artefakt uchvátil pro sebe. Slitování nepřichází v úvahu. Neplatí žádná pravidla. Žádné životy nebudou ušetřeny. Hon začíná.
 
 
 
 
 
J. Kenner
Pod kůží
Série: Stark International Trilogy - 3. díl
 
 
 
Anotace:
 
Charismatický, odvážný a sebevědomý architekt Jackson, kterého s Damienem spojuje víc než jen pracovní pouto, se dostává do strašného podezření. Ani Sylvia neví, zda je skutečně vrahem člověka, který byl klíčem k chmurné minulosti, jež je oba nečekaně spojila.

 Jenže jsou i další věci, které Sylvia neví. A když je odhalí, děsí se jich stejně jako představy, že by měla dál žít bez Jacksona.

 Sylvia je ochotná obětovat pro Jacksona cokoliv, udělala by všechno na světě, aby mu pomohla. Pomoc ale nakonec přijde od osoby, od níž by to oba čekali nejméně. Bude to však stačit, aby příběh jiskřivě smyslné lásky Sylvie a Jacksona dospěl ke šťastnému konci?

 

1 komentář:

  1. Srdečná vďaka za tipy na dobré čítanie, šetky tri vyzerajú naozaj výborne, už si len našetriť korunky alebo eurička... :D ;-)

    OdpovědětVymazat