sobota 20. června 2015

Vychází ...

 
Vychází v červenci 2015
 
 



Knižní novinky, na které se těším a jsou na mém nákupním seznamu:
 


 
 
 
 
 
K. A. Tucker
Čtyři vteřiny rozhodnou (Ten Tiny Breaths #3)
 
 
 
27.7. 2015
 
 
Anotace:
 
Cain Ford zasvětil poslední léta svého života pomoci ženám, které zaměstnává ve svém striptýzovém klubu. Touží se zbavit dávného pocitu viny, ale zvolil opravdu správnou cestu, když obětoval vlastní osobní život?
 
Charlie Rourkeová potřebuje zmizet ze světa a začít znovu, pokud nechce zemřít násilnou smrtí nebo skončit ve vězení – jenže jí přijde do cesty nečekaná překážka: láska, která ohrozí nejen ji, ale i muže, který pro ni znamená všechno.
 
 
 
Knižní novinky, které mě dále zaujaly:
 
 
 
Jennifer Probst
Hledání vytouženého dne (Hledání... #1)
 
 
7.7. 2015
 
 
Anotace:
 
První díl nové série od bestsellerové autorky Manželské smlouvy.
 
Kate Seymourová vlastní velmi úspěšnou seznamovací agenturu a nadto má zvláštní dar vycítit, kdy se ve vzduchu vznáší skutečná láska. To jí ale v nejmenším nepomůže, když do agentury vtrhne rozezlený (ale zatraceně sexy) právník Slade Montgomery. Tvrdí, že její podnik je podvod…a jestli ne, ať mu Kate pomůže najít tu pravou ženu. Problém je pouze v tom, že Kate se do něj zamilovala sama…
 
 
 
 
 
 
Katy Evans
Ve víru rocku (Real #5) 
 
 
29.7. 2015
 
 
Anotace:
 
Každá žena ho chce - kromě té, pro niž zpívá.

Pandora se doteď domnívala, že se přes zradu svého přítele, rockového zpěváka Mackenny, už přenesla a její zlomené srdce se zahojilo. Ten se ale nyní vrací do Seattlu na největší koncert roku a Pandora se rozhodne ho na pódiu zesměšnit. Když ji však chytnou, dostane na vybranou: buď proti ní vznesou obvinění, nebo splní několik podmínek. Pandoře se ani jedna z nich nezamlouvá, protože tak bude muset strávit se svým bývalým přítelem víc času, než by se jí zamlouvalo.

Vzájemná blízkost však probudí vášeň, která mezi nimi kdysi vládla, a brzy je jasné, že bez ohledu na to, jak Mackennu nenávidí, stále k němu něco cítí. A nejhorší je, že on to ví také. Jenže neví úplně vše…
 
 
 
 
 
 
 
 


Žádné komentáře:

Okomentovat