sobota 15. srpna 2015

Vychází...

 
 
Vychází v srpnu 2015
 
 
 
 
Knižní novinky, na které se těším a jsou na mém nákupním seznamu:

 
 
 
 
 
 
Kristy Brombergová
Rychle a vášnivě
 
 
 
Anotace:
 
Druhý díl erotické trilogie.
Rylee byla přesvědčena, že po prožité tragédii se už nikdy nedokáže zamilovat, když do jejího života vtrhl Colton Donavan — mužný, drsný, bohatý a nádherný. Probudil v ní dávno zapomenuté city a roznítil v ní erotickou vášeň, o jejíž síle neměla tušení.

Colton je zvyklý na obdiv v práci i soukromí — touží po něm všechny ženy a on jejich zájem bezmezně využívá a bez výčitek střídá své partnerky. Až s Rylee zjistí, že láska nemusí být jen na obtíž. I když si to nechce přiznat.

Přestože oba cítí, že by jejich křehký vztah mohl být něčím výjimečným, jen těžko k sobě nacházejí cestu. Sebejistého Coltona vyvádí z míry Ryleeina povaha bez stopy vypočítavosti, na kterou byl zvyklý u svých předchozích partnerek. A Rylee, rozčarovaná z Coltonovy zrady, v sobě jen těžko nachází sílu odpustit mu.




Knižní novinky, které mě dále zaujaly:
 
 


 
Anna Todd
After 1: Polibek
 
 
Anotace:
 

 
 
... můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné. Potom, co do nich narazil Hardin, už ne.

 Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát. Tessin pohodový život ale v okamžiku změní jediné setkání. Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, sexy rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu. Tessa si nemůže pomoct – Hardin je zkrátka jiný než ostatní kluci, které poznala...

 A to po všech stránkách – dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to – i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení a výbuchy vzteku. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale… jde odolat jeho polibku?
 



Žádné komentáře:

Okomentovat